spoon

Recent Recipes

Miért különc konyha?

0

Category :


Különc konyha? Külön konyha? Ha a családban valamilyen emésztőszervi betegség vagy allergia fordul elő, döntés elé kerülsz: külön főzöl az érintett családtag(ok)nak vagy különc módon elsősorban az ételek elkészítését igyekszel a megváltozott igényekhez igazítani. Első hallásra ugyan lehetetlen vállalkozásnak tűnik a puffasztó káposzta-, babfélék és a hagyma, fokhagyma csaknem teljes mellőzésével, zsírszegényen, minimális hús felhasználásával változatos, finom, egészséges, sőt gyakran ínyenc fogásokat asztalra adni. Ám, hogy ez mégsem lehetetlen, hogy az eredmény egyáltalán nem ehetetlen, arra legyen bizonyság ez a blog.

Nálunk egy bélgyulladás indította el ezt a fajta kreativitást, amiről kiderült: íztelen kompromiosszumok helyett egy izgalmas, új világot tárt fel előttünk.
Tarts velünk, kedves olvasóm, fedezzük fel az ízek igazi világát és a kövekkel teli elnehezült has érzése helyett élvezzük a könnyedséget, az egészséges jóllakottságot minden étkezés után!

Az ízlések és pofonok kérdésében tiéd a döntés: én bátorítalak a receptek hű kipróbálására ugyanúgy, mint amilyen szívesen fogadom, ha továbbgondolod őket a saját és családod szájíze vagy éppen az esetleg meglévő probléma igénye szerint.

0 megjegyzés: